Team Meetpoint bestaat uit Arjan, Andries & Jacqueline Verhagen. De tweelingbroers en hun zus groeiden op in een horecagezin en kregen gastvrijheid met de paplepel ingegoten. 'We stonden op kratjes om bij de tap te kunnen, zo graag wilden we meedoen!' Menig weekend en vakantie werd besteed aan meehelpen in de keuken of in de bediening. De keuze voor een vervolgopleiding was dan ook snel duidelijk: 'Horeca natuurlijk!'

Ik ben Jacqueline, ik studeer (hopelijk) binnenkort af aan de Hotelschool in Maastricht, waar ik heb gekozen voor de richting Foodservice.
Ik vind de wereld van eten en drinken geweldig, maar ben absoluut geen kok.
Mijn taak bij Meetpoint is vooral om achter de schermen te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Verder ben ik de contactpersoon naar klanten en relaties. Maar u ziet mij ook regelmatig in het restaurant, gezellig!
Nice to meet you, Jacqueline Verhagen


Ik ben Andries. Ik heb het diploma van de Hotelschool in Hasselt reeds op zak en vergroot mijn kennis nu met een studie aan de faculteit Facility Management van Zuyd Hogeschool.
Binnen Meetpoint ben ik het meest in de keuken te vinden. Ik wil graag een niveau hoger koken, met dezelfde ingrediënten. Ik hou niet van snel even iets eten. Koken en eten zijn zaken waaraan je aandacht moet schenken.
Nice to meet you! Andries Verhagen Ik ben Arjan en studeer aan de Hotelschool Maastricht. Binnen Meetpoint draag ik zorg voor de service en de bediening van de gasten. Daarnaast help ik Andries in de keuken als dat nodig is. 
Elk lid van ons driespan heeft zijn eigen taken binnen team Meetpoint. Wij vullen elkaar goed aan!
Nice to meet you, Arjan Verhagen

Eigen zaak
'We hebben altijd gezegd dat we ooit met zijn drieën een eigen zaak zouden beginnen. Meetpoint kwam totaal onverwacht op ons pad. Wellicht qua timing aan de vroege kant, maar we wilden deze kans niet laten schieten. Omdat we familie zijn en jarenlang ervaring hebben, weten we precies wat we aan elkaar hebben. Niet alleen onze opleidingen vullen elkaar aan, onze karakters doen dat ook.'


Contact

Restaurant - Zaal Meetpoint
Beekstraat 7
6451 CA Schinveld
Tel. 045 526 8002 
info@meetpointschinveld.nl

Restaurant geopend van vrijdag t/m zondag van 16 tot 22 uur