Beerdrinkers Gilde Meetpoint Sjilvend - PLANNING

 

21 juni – Het BGMS is jarig!

                De invulling van het programma volgt nog, we beginnen de verjaardag om 20 uur.

Op 12 en 19 juli organiseren wij voor jullie een heuse bier-spijs masterclass, tijdens deze masterclass gaan jullie genieten van 4 verschillende biertjes en gaan we jullie (proberen) te leren hoe je een biertje en een gerechtje bij elkaar matcht. Deze masterclass zal ongeveer een uurtje duren waarna je op eigen initiatief bij ons verder kan genieten, om dat een beetje gezelliger te maken hebben wij ook daarvoor al twee mogelijke opties uitgewerkt. 
 
drie-gangen bier-spijs menu: Arjan en Andries gaan drie gangen voor je koken en je krijgt van mij steeds een passend biertje, misschien kan je dat na de masterclass ook wel zelf een biertje kiezen ;)
 
Onbeperkt borrelen inclusief een luxe borrelplank: Geniet van onbeperkt pils, koffie, thee, huiswijn en frisdrank en een luxe borrelplank <3
 
Mocht je voor bovenstaande opties niets voelen dan ben je vrij om de rest van je middag al dan niet bij Meetpoint verder in te vullen. uiteraard kun je op deze dagen ook (kosteloos) de biertjes proeven die je eventueel in de coronatijd hebt gemist.

Concreet:
De masterclass begint om 17 uur en de kosten voor leden zijn € 5,- p.p. voor leden, € 10,- p.p. voor niet leden.
Het driegangendiner kost € 29,50 p.p.
Het onbeperkt borrelen kost € 29,50 p.p. voor twee uur
 
Heb je zin om weer eens gezellig met de bierfanaten samen te zijn? Reserveer dan even met een appje of belletje naar 06-45413158.

logo beerdrinkersgilde
 
 

Contact

Restaurant - Zaal Meetpoint
Beekstraat 7
6451 CA Schinveld
Tel. 045 526 8002 
info@meetpointschinveld.nl

Restaurant geopend van vrijdag t/m zondag van 16 tot 22 uur