Samenwerkingen

Gezien onze visie en missie geloven wij in prettige en duurzame samenwerkingen. Wij zijn er trots op dat wij kunnen samenwerken met onderstaande bedrijven, die net als wij geloven in duurzaamheid en kwaliteit.

 

Rakkers Bier

 

rakkersfeerRakker Bier wordt gebrouwen door rakkers die durven te experimenteren. Die net zolang blijven proberen totdat smaakpapillen in extase exploderen.

  

Ambrass Brouwerij Sittard

Ambrass is een samenvoeging van dAmbrasse woorden Ambachtelijke en Brasserie. Brasserie is het Franse woord voor brouwerij, dus eigenlijk: Ambachtelijke Brouwerij. Maar dat is niet de oorspronkelijke reden waarom we voor deze naam hebben gekozen. In Sittard is de betekenis van ambras: drukte, stampij, roering. Ambras maken: drukte maken. En dat is vanaf het begin ons doel geweest, we willen geen standaard pils maken maar alles op zijn kop zetten. Stampij maken in de bier wereld. Spelen met smaak, kleur en aroma. En de dubbele ‘s’ op het einde van brass staat voor het Engelse woord ‘koper/messing’. Hiermee willen we aangeven dat we met onze koperen brouwketels flink wat drukte (ambras) zullen maken

 

 

 

 

 


Innowastion bv - Pieke Broodbier

Pieke broodbierWist je dat brood het meest verspilde voedselproduct is in Nederland? We gooien ongeveer twaalf hele broden per persoon per jaar weg. Nadat we leerden dat ongeveer 20% van het brood wordt weggegooid, besloten we actie te ondernemen. We leerden om bier te brouwen en hebben maanden geëxperimenteerd en testen gedaan. Uiteindelijk kwamen we bij ons huidige recept! In Pieke - Broodbier is een deel van het mout (dat is het hoofdgraan voor bier) vervangen door brood dat niet meer verkocht kon worden door lokale bakkerijen. Op deze manier geven we brood een tweede kans, terwijl we tegelijkertijd de voetafdruk van een biertje verkleinen.

Brouwerij Zuyd 

brouwerij zuydSMAAKVOL, EXPERIMENTEEL EN AMBACHTELIJK BIER BROUWEN.

DAAR BEGON HET 'ZUYD' AVONTUUR MEE.

NA EEN AANTAL BROUWAVONTUREN IN NEDERLAND, GROOT-BRITTANIË & NIEUW-ZEELAND.

We BROUWEN ONZE CRAFT BIEREN VOLGENS KLASSIEKE BrOUWMETHODEN,

MAAR MET NIEUWE, GEKKE & EXPERIMENTELE ideeËn en bierstijlen.

 

 

 

Slagerij Kusters 

slagerij kustersSlagerij Kusters is een begrip in Zuid-Limburg. Onze slagerij is gevestigd aan de Rijksweg 73 te Margraten. Al decennia lang zijn wij een ambachtelijk familiebedrijf met een eigen slachthuis, worstmakerij en keuken. Wij verkopen hier ons eigen Blanc Bleu Belge rundvlees, waarvan de runderen door ons zelf geslacht zijn en maken dit verkoop klaar voor particulieren en horeca bedrijven.

 

 

 


BEEing Pure
 
partner beeing pureOntdek de zoetste geheimen van moeder natuur, rechtstreeks van de imkerij!

BEEing Pure is opgericht door Kenny Essers, een van de jongste professionele imkers van Nederland. Tijdens zijn opleiding tot herborist, waarin hij leerde over de geneeskrachtige eigenschappen van platen, ontdekte hij zijn fascinatie voor bijen. 'Het blijft ongelofelijk om te zien hoe duizenden bijen als één superorganisme samenwerken om hun doel te bereiken!'

 

Gulpener de Vrije Brouwer
partner gulpenerWij brouwen bier uit eigen bronnen, gebruiken hop uit eigen hoptuin en
het gerst komt van boeren uit de regio

Gulpener is een onafhankelijke familiebrouwerij, die al sinds 1825 geniet van haar vrijheid. 'Als onafhankelijke familiebrouwerij varen wij onze eigen koers en doen alleen wat goed voelt. Wij nemen de vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continue te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al acht generaties en dat proef je terug in onze 16 speciaalbieren.'

  

Bitter 'n Zoet Chocolaterie

bitterenzoetlogo png website headerHét adres in Schinveld voor de allerlekkerste chocolade.

 

 

Ijscoland

grafik ijscoland 360x192Geniet van het ambachtelijke schepijs dat dagelijks vers wordt bereid in de open koken van Ijscoland.

 

 

 

Bakkerij Leenders

Logo Bakkerij Leenders1024pix 1557808104De ambachtelijke bakker uit Oirsbeek. Wij werken met lokale toeleveranciers. Ons fruit komt grotendeels van fruithandel Jean Zuylen in Bingelrade, het meel en de bloem worden ambachtelijk gemalen door de watermolen in Holtum en de windmolen in Oirsbeek.

 

 

 

Domein Steenberg te Epen
domein steenbergDe naam Steenberg verwijst naar de bodemgesteldheid van het perceel op de flanken van een van de mooiste heuvels in Zuid Limburg. Een bodem die bedekt is met silex, een vuursteen al in de Steentijd vanuit dit gebied werd geëxporteerd vanwege zijn uitstekende kwaliteit. Kenmerkend voor deze vuursteen is dat de warmte van overdag wordt opgeslagen. Hier profiteren onze druivenplanten 's nachts van.

 

 

 

  

Pasta Pura
pasta puraPassie en smaak uit de laars van Limburg

Wij maken enkel gebruik van ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en verantwoorde leefstijl. Het streekproduct Kollenberger Spelt en de graansoorten Gerst, Kamut en Teff zijn hier goede voorbeelden van. Met passie maken wij het beste wat pasta u te bieden heeft. Pasta con passione!

 

 

 

 

 

 

 

 

Blanche Dael
tn DSC8725 Nougat web BorderMakerKoffiebranderij & Theepakkerij sinds 1878

De subtiele smaak van het beste. Zo omschrijven wij onze koffie graag. Koffie drinken is vaak een onbewust moment van genieten. Genieten van fijne koffiearoma's en subtiele smaken, maar ook van de heerlijke nasmaak die je proeft als de koffie al lang op is. Bij familiebedrijf Blance Dael besteden we wekelijks veel tijd aan het proeven van onze bestaande en nieuwe koffiesoorten. Wij koesteren ons ambacht. Niet alleen het branden, ook het verpakken is handwerk. Elk pakje koffie wordt met de hand verpakt, net als 100 jaar geleden.

  

Verbunt Wijnkopers

verbuntMaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor Verbunt de keuze voor wijnhuizen die MVO een warm hart toedragen. Deze wijnhuizen richten zich veelal op biologische of biodynamische wijnbouw, het volgend van (regionale) regels en het behalen van certificaten ten aanzien van duurzaamheid en Fairtrade. Ook op gebied van logistiek, communicatie en promotie streeft Verbunt naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

 

Puurvandewall uit Eckelrade

puur van de wallBiologisch boeren sinds 1975

Wij stoken op ambachtelijke wijze, traditionele Limburgse stroop. In 2010 werden wij uitgeroepen tot provinciale èn nationale Held van de Smaak op gebied van smaakfruit. Tevens wonnen wij dat jaar de publieksprijs.

 

 

Wijndomein de Planck
de planckOns doel: de groeiende reputatie van Limburgse wijnen een verdere stimulans geven. In het meest zuidelijke stukje Limburg maken wij de lekkerste wijnen. Rood, rose, wit en mousserend. Onze wijnen vallen regelmatig in de prijzen!

 

 

Plan uw Kantoor 

plan uw kantoorPlan Uw Kantoor in Brunssum heeft een groot aantal kantoorartikelen in haar assortiment waaronder b.v. een compleet assortiment bedrijfs formulieren van Kasboeken tot nota formulieren. Uiteraard papier in alle soorten maten diktes en kleuren. Toners, Inkt en inktcartridges ontbreken ook niet en bieden wij scherp geprijst aan. Verder vind u bij ons: Lamineer pouches van creditcard formaat tot A3, Fotopapier in diverse formaten van hoogglans tot mat, CD-R, DVD's, Labelwriters, notitieblokken, schriften, collegeblokken, mappen, showtassen, tabbladen, hangmappen, pennen, lijm, correctievloeistof en nog veel meer!Contact

Restaurant - Zaal Meetpoint
Beekstraat 7
6451 CA Schinveld
Tel. 045 526 8002 
info@meetpointschinveld.nl

Restaurant geopend van vrijdag t/m zondag van 16 tot 22 uur