Beerdrinkers Gilde Meetpoint Sjilvend

Wat houdt lid zijn van BGMS in?

Jij bent samen met de leden van BMGS de keurmeester van potentiële nieuwe bieren die bij Meetpoint Schinveld op de kaart komen, dit betekend, één keer in de maand een nieuwe biertje proeven en beoordelen.

Ieder seizoen heeft Meetpoint een seizoensgebonden biertje op de tap, wij zullen je ieder seizoen uitnodigen om het nieuwe vat aan te slaan en te keuren onder het genot van een passend hapje.

Natuurlijk zijn er veel mooie bieren rondom Meetpoint te ontdekken, om deze reden zullen we vier keer per jaar op een bier gerelateerd tripje gaan of nodigen we de experts uit bij Meetpoint.

We snappen dat je als bierfanaat graag de kwaliteit van het bier regelmatig wilt testen. Om dit te vergemakkelijken krijg je als lid van BGMS een vaste korting op alle speciaal bieren die Meetpoint rijk is.

 

Wat doen we op proefavonden?

Om er zeker van te zijn dat je een echte bierfanaat bent leggen we je een test voor; ‘’de proeve der bekwaamheid’’. Wanneer deze proef met succes wordt afgerond ben je officieel lid van het Beerdrinkers Gilde.

Uiteraard hebben wij op deze avonden voor onze leden een biertje klaarstaan om gekeurd te worden!

 

Wil je lid worden?

Heel graag horen we van jou of je lid wilt worden, misschien ken je nog meer bierfanaten die graag lid zouden willen worden van BGMS? Jacqueline van Team Meetpoint is bezig met alle voorbereidingen, ben je erbij? Stuur haar dan even een mailtje met je volledige naam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De contributie voor BGMS bedraagt €25,- per jaar. Deze betaal je op de dag dat je geïnaugureerd wordt.

 BGMS komt iedere maand bij elkaar dus instromen kan ook volgende maand!

 

Tot snel bierfanaat,

Team Meetpoint


logo beerdrinkersgilde

Contact

Restaurant - Zaal Meetpoint
Beekstraat 7
6451 CA Schinveld
Tel. 045 526 8002 
info@meetpointschinveld.nl

Restaurant geopend van vrijdag t/m zondag van 16 tot 22 uur