Welkom bij Meetpoint

Wij zijn momenteel gesloten voor afhalen en bezorgen 

Nice to meet you...again?
Meetpoint in Schinveld was een begrip in de jaren tachtig en negentig. Discotheek Meetpoint was een trendy uitgaansgelegenheid, waaraan velen nog steeds goede herinneringen hebben. Misschien heeft u hier zelf ooit nog gedanst op de muziek van Wham! en Madonna of uit volle borst meegezonden met Andre Hazes.

Klein, gezellig restaurant en sfeervolle feestlocatie
Aan de buitenkant lijkt op het eerste gezicht weinig veranderd. Wie binnenstapt zal echter positief verrast worden. Het eens bruine en donkere cafe is nu een klein, licht en gezellig restaurant, waar uitsluitend wordt gewerkt met de verse streekproducten. De zaal is omgetoverd tot een moderne en sfeervolle feestlocatie.

Jacqueline, Arjan en Andries Verhagen, bliezen in 2018 nieuw leven in Meetpoint en maken hier nu hun dromen waar. Het drietal groeide op in de brasserie van hun ouders en wist al heel vroeg waar hun toekomst lag: 'Wij gaan doen wat jullie doen, maar dan anders.

De ambitie, de plannen en de inzet van de tweelingbroers en hun zus hebben geleid tot een gedurfde mix van oud en nieuw. 'Wij behouden de mooie dingen van toen en voegen alleen goede dingen toe!'

Het nieuwe team van Meetpoint verwelkomt u graag om u te verwennen met de verrassende en steeds wisselende gerechten, een kop koffie met iets lekkers of om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt.

'We are pleased to meet you!'
Arjan, Andries en Jacqueline Verhagen

Contact

Restaurant - Zaal Meetpoint
Beekstraat 7
6451 CA Schinveld
Tel. 045 526 8002 
info@meetpointschinveld.nl

Restaurant geopend van vrijdag t/m zondag van 16 tot 22 uur